KAKO GLUMCI VEGETARIJANCI NA FILMU JEDU MESO?

Kada glumac koji je vegetarijanac igra ulogu koja u sceni treba da jede meso, dolazi do dovijanja, od slučaja do slučaja. Traže se razni načini da se ispoštuje njihov način ishrane, a da se snimi kako lik uživa u šnicli ili hamburgeru

U filmu Splash iz 1984. glavna glumica Daryl Hannah na večeri uživa jedući jastoga. Zapravo, jastog nije pravi već je napravljen od hleba i krompira, u obliku jastoga. Toliko verno je napravljen da se u sceni i ne primećuje da nije pravi.

U filmu Napoleon Dynamite iz 2004. ujaka igra Jon Gries koji je vegetarijanac. U jednoj sceni on treba da jede šniclu. Šnicla je u ovom slučaju bila prava i na snimanju, i on ju je stavljao u usta i žvakao dok se snima. Kada se kamera ugasi, ili se snima kadar u kom se on ne vidi, on bi je ispljunuo.

Film Network iz 1976. takođe ima sličnu situaciju. Arthur Burghardt je u restoranu Kentucky Fried Chicken pred samo snimanje napunio usta papirnim salvetama, tako da je prilikom snimanja scene zapravo žvakao njih.

Kada je u pitanju hamburger, naravno rešenje je gotovo očigledno. Glumci jedu vegetarijanski hamburger umesto običnog, koji “kao” jede lik u filmu.

My Filmo.com

Trejler filma

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s